Abonnementen

Zeilen zonder zorgen Dieper-Zicht Kaag € 390

Zeilen zonder zorgen Kaag is een abonnement exclusief bij Dieper-Zicht waarbij u een abonnement neemt voor het volledige vaarseizoen 2017 (begin april tot eind oktober soms tot half november als het weer het toelaat). Het abonnement is geldig voor dag verhuur of dag deel en alleen tijdens openingstijden. (let op geen avondhuur mogelijk). Het abonnement houd in dat u max.1 keer per week kunt zeilen in een BM of Geuzenvalk die u van te voren reserveert. Reserveringen kunnen binnen 7 dagen voor de huurdatum geplaatst worden.

Het abonnement is persoon gebonden en deze persoon dient ten alle tijden aan boord te zijn tijdens de boothuur. Er mogen maximaal 4 opvarenden gratis mee varen. Per keer mag er max. 1 boot gehuurd worden. Meerdere boten dienen apart te worden betaald. Commerciële huur/verhuur of dergelijke is niet toegestaan het is niet toegestaan om inkomsten uit dit abonnement te genereren.
Indien u 1 boot voor meerdere dagen aan een gesloten wilt huren geld het abonnement voor 1 dag, de aaneensluitende dagen dienen apart te worden betaald.
Losse extra`s als motor,tonnetje en zwemvesten zijn apart bij te huren. Hiervan vind u de prijzen bij huurprijzen.

Voorwaarden:U dient zich ten alle tijden aan de huurvoorwaarden te houden. De pas kan ingetrokken worden, zonder restitutie als er misbruik van de pas wordt gemaakt of blijkt dat deze voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het is niet toegestaan door te verhuren of dergelijke.
Bij annulering van een reservering op de dag van verhuur, of niet komen opdagen, wordt € 50,- in rekening gebracht. Bij verlies of diefstal dient men een nieuwe kaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt € 10,- in rekening gebracht. Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van het abonnement. Het abonnement kan niet worden verschoven en is uitsluitend geldig in het seizoen van aanschaf. Men dient ten alle tijden eerst een boot te reserveren en zich te melden bij de receptie tijdens het ophalen van de boot.

 

Reageren is niet mogelijk