Zeilboten

Wij verhuren valk zeilboten en BM16m2 zeilboten. Onze haven bevindt zicht op Kaag eiland direct aan de Kagerplassen vanwaar u vanaf onze ruime haven zo de Kagerplassen op zeilt. Aan onze grote U-vormige steiger is voldoende ruimte om op te tuigen of aan te meren met onze zeilboten. Uiteraard helpen wij u graag een handje mee waar nodig. Wij verhuren zeilboten die standaard uitgerust zijn met een geavanceerd reef systeem, joystick, rolfok op de valken, kraanlijn. Tegen meerprijs kunt u een motor, tonnetje of zwemvesten bijhuren.

De geuzenvalk is een ruimer broertje van de normale valk.
De boot is wat breder opgezet  waardoor er aan boord een comfortabelere ruimte gecreëerd is. Door de vorm van de geuzenvalk zeilt hij zeer gemakkelijk snel en scherp waardoor deze boten zeer geliefd zijn met wedstrijden. De geuzenvalk heeft zelf lozers waardoor de kuip en bergruimte droog blijven. Er is veel bergruimte aan boord waardoor er veel bagage mee kan.U  kunt bij ons ook een dek tent huren voor overnachting in de valk. Wij hebben hoofdzakelijk nieuwe of vrij jonge boten die uitgerust zijn met diverse extra`s voor uw gemak.. U kunt bij ons zwemvesten voor volwassenen of kinderen. Tevens kunt u voor uw kleinde waardevolle spullen een baks tonnetje bijhuren.

Technische gegevens:
Afmeting:                6.65 m lang en 2 m breed.
Diepgang:               0.85 m
Gewicht:                 600 kg
Hoogte:                   8 m
Zeiloppervlak: 12 m2(grootzeil)  Zeiloppervlak fok:  5.5 m2  Totaal zeil oppervlak:  17 m2.
Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn,  joystick, geavanceerd reef systeem, vaarboom, klemmen en peddels.

BM 16M2 (grote BM):
De BM 16m2 is een totaal andere zeilboot. De houten dekken zijn zeer kenmerkend. Helaas worden de meeste BM 16m2 zeilboten vanwege het vele onderhoud omgetoverd tot een totale polyester boot. Bij ons is dit niet het geval. De houten dekken zijn in originele staat en zeer goed onderhouden. Dit is onze trots onder de BM 16m2. Ook bij deze zeilboten is het mogelijk om een dek tent bij te huren voor een overnachting in de boot.

Technische gegevens:
Afmeting:             6 m lang en 1.93m breed.
Diepgang:            0.8 m
Hoogte:                5.75 m
Zeiloppervlak:     16 m2
Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn, vaarboom, fok of storm fok, peddels.


Zeilboot abonnement seizoen 2024

Nieuw: Voor de liefhebbers hebben wij ook een zeilabonnement op seizoen basis.
U kunt dan max. 1 keer per week een dag of dagdeel een zeilboot huren. Het abonnement is geschikt voor ervaren zeilers en persoonsgebonden.

Kosten € 550 seizoen 2024 1-4-203 tot 1-10-2024 valk of BM zeilboot persoonsgebonden.

Voorwaarden:

 • max. 1 keer per week (7 dagen) 1 dag of 1 dag deel zeilen in een valk of BM 16m2.
 • reserveren kan tot uiterlijk 3 dagen vooraf en max 1 reservering per keer.
 • Geldig voor 1 zeilboot per keer.
 • Persoonsgebonden individueel abonnement. Dus de persoon die het abonnement afsluit dient ten alle tijden de volledige huurtijd aanwezig te zijn aan boord van de zeilboot.
 • Bij het afsluiten van een seizoen abonnement gaat u akkoord met onze huur en annulering voorwaarden.
 • Geldig vanaf 1 april tot 1 oktober geen restitutie mogelijk.
 • Abonnement uitsluitend geldig voor 1 zeilboot. Exclusief extra optioneel bij te huren zaken.
 • Bij afhalen legitimatie bewijs en abonnement tonen.
 • Het persoonsgebonden abonnement kan uitsluitend worden afgesloten bij voldoende zeilervaring.


  Het is een persoon en seizoensgebonden abonnement dat automatisch stopt ten einde van het aangeschafte seizoen. Er is geen restitutie, verschuiving, overdracht aan derden of dergelijke mogelijk voor dit abonnement mocht u om welke reden ook na het afsluiten van dit zeilabonnement deze willen annuleren of opzeggen. Het abonnement is geldig voor max. 1 keer per week 1 dag of dagdeel en geldig voor max. 1 boot per keer. Het abonnement is uitsluitend persoonsgebonden. Deze persoon dient ten alle tijden aanwezig te zijn aan boord tijdens de huur.