Abonnementen offline

Helaas geen abonnementen in 2019 geldig

Abonnement  Dieper-Zicht Kaag € 415

Zeilen zonder zorgen Kaag is een abonnement exclusief bij Dieper-Zicht waarbij u een abonnement neemt voor het volledige vaarseizoen 2018 (april tot 1 oktober).
Het abonnement is geldig voor 1 boot en voor dag verhuur of een dag deel en alleen tijdens openingstijden. (let op geen avond huur mogelijk).
Het abonnement houd in dat u max.1 keer per week kunt zeilen in een BM of Geuzenvalk die u van te voren reserveert. Reserveringen kunnen binnen 5 dagen voor de huurdatum geplaatst worden.

  • Het abonnement is persoon gebonden en niet uitwisselbaar. Deze persoon dient ten alle tijden aan boord te zijn tijdens de boothuur.
  • Er mogen maximaal 4 opvarenden gratis mee varen.
  • Indien u 1 boot voor meerdere dagen aan een gesloten wilt huren of meerdere keren per week dient voor de resterende dagen apart te worden betaald.
    Dan gelden de reguliere huurprijzen en huur tijden voor de overige dagen.
  • Het abonnement is geldig voor max. 1 boot tegelijk. Meerdere boten dienen apart te worden betaald tegen de reguliere prijs.
  • Commerciële huur/verhuur of dergelijke is niet toegestaan het is niet toegestaan om inkomsten uit dit abonnement te genereren.
  • Losse extra`s als motor, tonnetje en zwemvesten zijn apart bij te huren. Hiervan vind u de prijzen bij huurprijzen.

Voorwaarden:
U dient zich ten alle tijden aan de huurvoorwaarden te houden. De pas kan ingetrokken worden, zonder restitutie als er misbruik van de pas wordt gemaakt of blijkt dat deze voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het is niet toegestaan door te verhuren of dergelijke.
Bij annulering van een reservering op de dag van verhuur, of niet komen opdagen, wordt € 50,- in rekening gebracht. Bij verlies of diefstal dient men een nieuwe kaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt € 10,- in rekening gebracht. Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van het abonnement. Het abonnement kan niet worden verschoven en is uitsluitend geldig in het seizoen van aanschaf tussen april en 1 oktober ongeacht het moment van aanschaf. Men dient ten alle tijden eerst een boot te reserveren en zich te melden bij de receptie tijdens het ophalen van de boot. Reserveringen kunnen maximaal 5 dagen van te voren worden geplaatst. U dient de boot weer schoon, afgetuigd voor de nacht en op zijn plek in de haven in te leveren binnen de huurtijd. Indien u de boot later terug brengt komen er extra kosten bij (vanaf € 15 per uur).

Zoek u een uitgebreid abonnement voor uw bedrijf kijk dan eens naar het abonnement Dieper-Zicht bedrijf

 

Reacties zijn gesloten.