Waterspoor 630 sloepen

Wij hebben sloep verhuur van zeer ruime en comfortabele sloepen (geen vaarbewijs nodig) voor 1 tot max. 10 personen (in overleg tot 12 personen). Door de brede rondom doorlopende banken heeft iedereen een goed zitcomfort.De sloepen zijn 2.65 meter breed en 6.30 meter lang  en voorzien van verlichting.De sloepen zijn voorzien van een buiskap met diverse ruime ramen zodat u ruim uitzicht heeft.Wij werken uitsluitend met A merken,zowel boot als motoren.Hierdoor huurt u bij ons sloepen met uiterst stille diesel motoren.Kortom heerlijk rustig genieten in een luxe sloep. Onze sloepen zijn voorzien van kussens met luxe bekleding.

De Waterspoor 630 voldoet aan strenge CE-keuringseisen in de categorie C, waarmee het schip een keur heeft voor het varen in kustwateren. Dat betekent dat de Waterspoor 630 qua bouw, afwerking, vaareigenschappen en drijfvermogen voldoet aan de strengste normen.  De sloepen zijn erg stabiel, zodat u makkelijk in en uit kunt stappen.

De kap is vrij hoog waardoor er op alle plaatsen onder de kap  voldoende zitruimte is, zelfs op de voorste bank. Door de ritsen in het voorraam open te maken heeft u een prima zonnen kap. De kap kan natuurlijk ook volledig neergeklapt worden. Zo kunt u naar alle wensen variëren. Bij minder goed weer is er onder de kap plek voor ongeveer 6 a 8 personen. Diverse vaarroute kaarten inbegrepen bij sloepen huur. (honden niet toegestaan)

Inclusief:

  • Kap
  • Kussens
  • Ingebouwde diesel motor
  • Stuurwiel
  • Zwemtrap
  • Rijnland vergunning
  • max.10/12 personen
  • Anker

Bij de huur van boten bij ons kunt u op de dag zelf gratis diverse uitgebreide vaar route`s en waterkaarten meekrijgen. Ook zijn er leuke puzzeltochten beschikbaar.
Per boot verschillen de mogelijkheden. U kunt denken aan molentochten, Leiden binnenstad, bruggentochten, natuur tochten en dergelijke.

Zelf route`s uitzetten?
Gebruik dan de app of site van https://www.sloepennetwerk.nl
U vult onze locatie in, Botenverhuur Dieper-Zicht, en vervolgens kunt u de route naar wens uitzetten.

Reacties zijn gesloten.