Reserveren

Wij staan u graag telefonisch te woord en beantwoorden al uw vragen en helpen bij uw keuze voor een reservering.
Telefoon nummer: 0252 544244 tussen 9.00 en 18.00
U kunt natuurlijk ook altijd mailen: info@zeilboot-verhuur.nl.

Het is tevens mogelijk onderstaand aanvraag formulier in te vullen voor een aanvraag van een reservering.
Na bevestiging van de aanvraag door Botenverhuur Dieper-Zicht is uw reservering definitief. Wilt u direct een antwoord? Bel dan even tijdens opening tijden.
Wij plaatsen geen optie`s.

Corona maatregelen:
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor het huren van een boot betekend dat:

  • Niet meer dan 2 personen per boot (of 1 gezin met kleine kinderen).
  • Houd 1,5 meter afstand van andere mensen en onze medewerkers.
  • U kunt een reservering plaatsen op een vaste tijd en op die tijd komen zodat wij er voor kunnen zorgen dat er niet te veel mensen te gelijk komen.
  • Zeilen: u moet zelfstandig kunnen optuigen en zeilen, wij kunnen u er helaas niet mee helpen omdat het niet mogelijk is om dan de afstand te bewaren. Na afloop brengt u de boot terug op zijn plek en ruimt de zeilen weer op(nacht klaar maken)
  • Borg bij sloep en motorboot huur: Brengt u zelf een kopie van uw legitimatie bewijs mee. Wij zijn niet in de mogelijkheid kopieën te maken.
  • Helaas zijn in navolging van de regels van het RIVM onze receptie en  toiletten afgesloten voor gebruik. Houd hier ook rekening mee met uw dag varen, alle openbare toiletten zijn afgesloten. (U kunt zelf van thuis bijvoorbeeld een emmer voor nood mee nemen).

 Wij volgens de regels van het RIVM voor uw en onze veiligheid. Excuus voor eventueel ongemak. Dank voor uw mede werking.

 

Bij het plaatsen van een reservering of reservering aanvraag gaat u automatisch akkoord met onze huurvoorwaarden en annulering voorwaarden.

Reacties zijn gesloten.