Motorboten

Wij verhuren verschillende type motorboten. Luxe en simpele motorboten.

Luxe motorboot


De luxe motorboten
zijn geschikt voor 6 personen en hebben een buitenboord motor (geen stuur), kap en kussens. Onze motorboten hebben een ruime en hoge zit en voldoende opbergvakken voor uw spullen. De kap kan omhoog en open geritst worden zodat u beschutting tegen de zon heeft waar wel een briesje onderdoor kan komen en de kap kan volledig plat gelegd worden.
Reserveren luxe motorboten is alleen mogelijk voor hele dagen of halve dagen.
(Voor losse uren kunt u alleen langskomen om te kijken wat er beschikbaar is.)

 

 

Grote en kleine Motorboten: Wilt u een dag heerlijk genieten in een simpele motorboot? Dan liggen onze motorboten voor u klaar. Wij beschikken over ruime motorboten waar 5 tot 6 personen in passen en over zeer grote motorboten waar 7 tot 8 personen in passen. Onze motorboten hebben een ruime en hoge zit en voldoende opbergvakken voor uw spullen. De motorboten zijn zonder kussens, deze kunt u zelf meebrengen.

 

Reserveringen motorboten maken wij alleen als u de boot voor 10.30 afhaalt. Er geld dan een minimum van 3 uur. Voor tijdstippen later op de dag kunt u uitsluitend bij ons langskomen. U kunt dit niet reserveren. Boten voor losse uren varen af en aan. Als u even moet wachten hebben wij koffie voor u klaar staan. Borg een geldig legitimatie bewijs.

U kunt bij ons bij de boothuur gratis waterkaarten, puzzeltochten of routes lenen.
Ook met grote groepen kunt u met verschillende motorboten een heerlijke dag genieten en er eventueel nog wat puzzelplezier aan toe voegen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Reageren is niet mogelijk