Diner, Lunch

Na een dagje of middag varen kunt u op het eiland heerlijk dineren. Dit kan onder andere in restaurant het Kompas Kaag dat vlak naast ons gelegen is.
Restaurant ’t Kompas is gelegen op Kaag eiland midden in de Kagerplassen. Vanaf ons terras aan het water heeft u een weids uitzicht over de Kaag. Aan onze grote steiger kunt u aanleggen voor een heerlijke lunch of diner. Ook voor een kopje koffie bent u van harte welkom.
Restaurant ‘t Kompas dé locatie voor BBQ, bedrijfsuitje, relatie event, bruiloft of personeelsfeest. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende vergader arrangementen. Door het grote aanbod van activiteiten blijft ons restaurant en de omgeving u verrassen!

Geschiedenis
Restaurant ‘t Kompas is inmiddels een begrip onder watersporters, fietsers en dagjes mensen. Het Kompas is vanaf c.a. 1600 een eet en drinkgelegenheid gelegen op het pittoreske Kaag eiland. Bij de aanblik van de vele historische en monumentale panden waant men zich even terug in de tijd. Het Kompas is gevestigd in een voormalige boerderij welke nog steeds terug te zien is. De grote eetzaal bevindt zich onder de rieten kap van de hooiberg. Daarnaast zijn er twee oud Hollands ingerichte zalen voor kleinere gezelschappen.

https://www.kompaskaag.nl/restaurant-kompas/

Reageren is niet mogelijk