Dieper-Zicht botenverhuur

Adres:
Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44
2159LC Kaag
Tel. 0252-544244 06-26058816

Mail: info@zeilboot-verhuur.nl

Welkom bij Botenverhuur Dieper-Zicht. Wij ontvangen u graag in onze moderne haven vanwaar u rechtstreeks de Kagerplassen op zeilt.
Botenverhuur Dieper-Zicht is in 2000 opgericht door Piet Biemond en samen met zijn vrouw Chantal Biemond grootgebracht tot een mooie moderne haven met vele diverse soorten nieuwe en bijna nieuwe boten. Zeilboot huren en sloepen verhuren bij Botenverhuur Dieper-Zicht is onze passie. Service, kwaliteit en luxe boten.
Wij  verwelkomen u graag bij onze moderne haven op Kaag.

Onze haven bevindt zich op Kaag eiland direct op de Kagerplassen. Er is bij ons gratis parkeer gelegenheid, dus spullen in laden direct bij de boot. Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kagerplassen, Leiden en omgeving.

U vaart bij ons in nieuwe of bijna nieuwe sloepen van zeer populaire merken als merken: Waterspoor, Piet Heijn en Seafury.
Onze zeilboten zijn van de bekende merken Valk, Geuzenvalk en BM16m2.
De verhuur van sloepen en zeilboten is inclusief verzekering. Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen, Leiden en omgeving.
De vaargebieden zijn onder andere Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen, Leiden en diverse kleine dorpjes in de omgeving. Wij hebben indien gewenst diverse uitgebreide vaarroutes gratis te leen. U vindt in ons vaargebied natuur, dorpjes, molens of stad.
Voor lunch of diner maken de vele restaurants in de omgeving een luxe dag compleet, maar u kunt ook heerlijk zelf iets mee brengen om dit op de boot te nuttigen.

Wij hebben bij ontvangst gratis luxe koffie, cappuccino, koffie of thee voor u klaar staan. Wilt u graag gebak bij het ontvangst? Geen punt, tegen meerprijs regelen wij op aanvraag ontvangst met appeltaart voor u.
Wij zien u graag bij onze haven voor de verhuur van een boot of ter informatie.

Voor reserveringen kunt u mailen, bellen of ons reservering formulier invullen.

Ook voor gezinnen met kinderen bent u bij ons aan het goede adres. Naast ons bevind zich een heerlijke speeltuin de `Kagerwerf`waar u na of voor het varen even lekker de kinderen kunt laten spelen. Er zijn diverse speeltoestellen en picknick tafels in de ruime speeltuin.

Reageren is niet mogelijk