Corona maatregelen

Hieronder vind u de geldende maatregelen opgelegd door het RIVM en de betrokken gemeenten in onze omgeving.Voor het vaargebied Kagerplassen geld de noodverordening van de regio Hollands Midden. Deze maatregelen gaan in werking op 10-8-2020.U kunt de volledige noodverordening nalezen op de site van de gemeente kaag en Braassem en de regels op de site van het RIVM.

Wij hebben de voor de watersport geldende regels opgelegd door het RIVM en de gemeente hieronder ingevoegd. Hierbij een korte samenvatting:
Voor de watersport ligt het aan de ruimte in de boot of u met meer dan 3 personen (behalve een huishouden) aan boord mag van 1 boot. Ten alle tijde moet er ander halve meter afstand gehouden worden aan boord tussen alle mensen ouder dan 12 jaar (met uitzondering van 1 huishouden). Groepsvorming in een boot is niet toegestaan binnen de anderhalve meter grens. Het is per boot verschillend met hoeveel personen, zijnde geen huishouden, u aan boord kunt. Een boot valt onder de publieke ruimte.

Let op, de huurder is zelf volledig verantwoordelijk voor het naleven van de Corona maatregelen. U gaat hiermee automatisch akkoord bij het huren van een boot.

Reacties zijn gesloten.