Abonnement zeilen bedrijf

Heeft u een bedrijf en wilt u uw werknemers aanbieden eens heerlijk uit te waaien op het water?

Zeilen op de Kagerplassen

Dat kan nu bij Dieper-Zicht seizoen 2018 € 1975.-

Voor € 1975.- koopt u een abonnement voor de huur van 1 zeilboot valk of BM voor daghuur of dag deel huur binnen de huurtijden. U kunt 1 keer per week reserveren. De reservering kan max. 5 dagen vooruit geplaatst worden. Wilt u in die zelfde week meerdere keren zeilen kunt u op de dag zelf even bellen en als de boot beschikbaar is is dat geen probleem met een maximum van drie keer per week.
Er dient ten alle tijden 1 ervaren zeiler aanwezig te zijn.

  • Het abonnement is uitsluitend per bedrijf  te gebruiken voor de eigenaar en de in dienst zijnde werknemers van het bedrijf dat het abonnement afsluit en niet uitwisselbaar. Er dient ten alle tijden een ervaren zeiler aan boord te zijn tijdens de boot huur.
  • Er mogen maximaal 5 personen aan boord.
  • Het abonnement is geldig voor max. 1 boot tegelijk. Meerdere boten dienen apart te worden betaald tegen de reguliere prijs.
  • Commerciële huur/verhuur of dergelijke is niet toegestaan het is niet toegestaan om inkomsten uit dit abonnement te genereren.
  • Losse extra`s als motor, tonnetje en zwemvesten zijn apart bij te huren. Hiervan vind u de prijzen bij huurprijzen. Deze dienen voor vertrek op de dag zelf  te zijn voldaan bij Dieper-Zicht

Voorwaarden:
U dient zich ten alle tijden aan de huurvoorwaarden te houden. De pas kan ingetrokken worden, zonder restitutie als er misbruik van de pas wordt gemaakt of blijkt dat deze voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het is niet toegestaan door te verhuren of dergelijke of omzet te generen aan dit abonnement.
Uw bedrijf dient te staan ingeschreven bij de KVK.
Bij annulering van een reservering op de dag van verhuur, of niet komen opdagen, wordt € 50,- in rekening gebracht. Bij verlies of diefstal dient men een nieuwe kaart aan te schaffen. Dit kan alleen gedaan worden door de persoon die het abonnement in eerste instantie is aangegaan. Voor dit duplicaat wordt € 20,- inclusief administratie kosten in rekening gebracht. Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van het abonnement. Het abonnement kan niet worden verschoven en is uitsluitend geldig in het seizoen van aanschaf tussen april en 1 oktober ongeacht het moment van aanschaf en gaat pas in nadat het abonnement volledig is betaald. Men dient ten alle tijden eerst een boot te reserveren en zich te melden bij de receptie tijdens het ophalen van de boot en de abonnement pas te tonen. De gene die het abonnement afsluit is volledig verantwoordelijk voor het onderling uitwisselen van de pas. Zonder pas kunt u geen gebruik maken van het abonnement. Reserveringen kunnen maximaal 5 dagen van te voren worden geplaatst en alleen door de persoon die dit abonnement afsluit. U dient de boot weer schoon, afgetuigd voor de nacht en op zijn plek in de haven in te leveren binnen de huurtijd. Indien u de boot later terug brengt komen er extra kosten bij (vanaf € 15 per uur). Alle extra kosten m.b.t. extra huur of huur van overige zaken dient ter plekke op de dag van verhuur te worden voldaan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

Reacties zijn gesloten.